EFT (Emotional Freedom Technique)

EFT er baseret på den 5000 år gamle kinesiske viden om kroppens energibaner, ”meridianer” – der danner grundlaget for den traditionelle kinesiske medicin og bruges i akupunktur, akupressur, zoneterapi og kinesiologi – kombineret med vestens psykologiske samtaleterapi. Man kan måske sige EFT er en slags “følelsesmæssig akupunktur”.

I EFT bruger man i stedet for nåle en let banken med sin finger på de forskellige energibaners endepunkter i ansigt, overkrop og hænder, kaldet ”tapping” imens man har fokus på et specifikt problem/blokering, man gerne vil have løst.

Ved at tappe skaber man adgang til årsagen og energien “tappes flad” så der  kommer balance i energisystemet igen. Man ændrer informationen via energiimpulserne til hjernen, så der skabes nye forbindelser – lige som i NLP.

Hvad virker EFT på?
EFT kan bruges til både fysiske og psykiske udfordringer. I forhold til visse udfordringer kan/bør det aldrig erstatte lægelig/medicinsk behandling – men oftest kan det være et fantastisk supplement og afhjælpe eller bedre f.eks.:

Afhængighed
Allergi
Angst
Arbejdsmæssigt potentiale
Begrænsede overbevisninger
Bekymring
Blodtryk
Chakra (afbalancere og rense)
Depression

Fobier:
Vandskræk, araknofobi, klaustrofobi, sceneskræk, tandlægeskræk, præstationsangst, eksamensangst, holde tale, højdeskræk, flyskræk, køre bil.

Fibromyalgi
Fysiske smerter
Hjerteflimmer
Hovedpine
Hyperaktiv
Jalousi
Koncentrationsproblemer
Koncentrationsbesvær
Kroniske smerter
Kærlighedssorg
Lavt selvværd

Manglende mod til at forfølge sine drømme
Manglende selvværd og sikkerhed
Mareridt
Migræne
Omsorgssvigt
Ordblindhed
Panik og angst anfald
Personligt potentiale
Præstationsangst
Psykiske smerter
PTSD (Post traumatic stress disorder)
Samlivsproblemer
Seksuelle problemer
Skriveblokering
Skyldfølelse
Smerter
Sorg
Social angst
Stramning
Stress
Svimmelhed
Søvnløshed
Tab
Tandlægeskræk
Tinnitus
Traumer
Træthed
Tvangstanker / uhensigtsmæssige vaner (neglebidning mv)
Udbrændthed
Vrede

EFT kan være en genvej til resultater
– og du kan ret let lære at hjælpe dig selv!

Hjælp til selvhjælp:

EFT er let at anvende og derfor også et rigtig godt selv­hjælps­værktøj, og følelsen at man også kan tage ansvar og hånd om sig selv er en fantastisk del af behandlingen. Men det kan være en rigtig god idé at starte med en session hos en terapeut, da man kan være blind for hvor ens grundlæggende problemer ligger, og derfor kan være behjælpelig med at klarlægge blokeringen, og vise hvordan man ”tapper” på energibanernes punkter.

EFT er effektiv da den på relativ kort tid frembringer reelle, varige gennembrud og skaber signifikante bedringer på (eller eliminerer) lidelser.

Lægelig behandling kan EFT ikke erstatte og hvis du selv udfører EFT til selvhjælp, så undgå områder hvor du ikke føler dig tryg eller har den fornødne kompetence, men overlad det til en erfaren terapeut.

EFT er en hurtig og effektiv metode:

Det jeg holder meget af ved EFT er det samme som ved hypnosen og NLP er at man, til forskel fra langvarige traditionelle terapiformer, meget hurtigt kommer ind til kernen af problemet/traumet og får neutraliseret den ubevidste refleks som kroppen gemmer på, så den ikke bliver trigget mere.

Derfor er det utroligt vigtigt at tænke holistisk og forstå det enkelte menneske som helhed igennem krop, sind, tanker, og følelser, når man behandler for blokeringer.

Behandlingen er som sagt utroligt effektivt og på sin egen måde dybt fascinerende og en lille smule uforståelig og magisk. Prøv det og døm selv. Læs evt. udtalelser fra tidligere klienter. Og læs evt. mere her: https://eftinternational.org/discover-eft-tapping/eft-science-research/

Kontakt

Adresse

Strandvejen 189
2900 Hellerup

Behandlingstider efter aftale

typisk 8:00 - 16:00
evt. weekend: 10:00 - 16:00

“en virkelig personlig, øjenåbnende og inspirerende session”

Jeg havde en virkelig personlig, øjenåbnende og inspirerende session hos Maria. Jeg fik sat ord på nogle ting, som jeg sagtens kunne genkende i mig selv, og som var meget bekræftende og godt at høre blive sagt højt og få sat i system. Hun gav mig desuden nogle virkelig gode råd til, hvordan jeg bedst udfylder mit eget potentiale. Jeg har sessionen på en lydfil, og jeg kommer helt sikkert til at lytte til den, hvis og når jeg føler, at jeg er faret en smule vild i livet og mig selv.

– Julie

“giver en redskaber til hvordan man skal få realiseret sine mål”

Min oplevelse hos Maria var virkelig god. For det første var det behageligt og meget hjemligt at komme hos Maria, idet hun tog så godt imod mig. Derudover var clairvoyancen utrolig lærerig og spændende, Maria er utrolig dygtig til sit arbejde, samtidigt med, at hun også giver en redskaber til hvordan man skal få realiseret sine mål. Jeg er utrolig glad for, at jeg valgte Maria, og jeg glæder mig til at skulle tilbage. 


– Nicoline