Behandlinger

Jeg arbejder hovedsageligt med terapi-formerne NLP og hypnose. Dertil arbejder jeg også med et ‘spirituelt lag’, i form af clairvoyance, jeg vil kalde det en ‘udvidet intuition’.

I kombination med hypnose arbejder jeg også med Spiritualitet; regression til tidligere liv og til livet mellem livene. Dette kan bruges både som en fantastisk oplevelse og mere terapeutisk til opløsning af traumer eller forløsning af kreativt potentiale.

Endelig tilbyder jeg også Massage – da sind og krop hænger sammen.
Jeg kan varmt anbefale at kombinere hypnose med massage.

Hypnose terapi

Har du et ønske om at lave om på gamle vaner, komme af med fobier eller traumer, fremme indre ressourcer, få styrket selvværd eller kreativ tænkning, eller måske vil du af med gamle mønstre såsom vrede, negativitet, hidsighed, underdanighed etc. så kan jeg hjælpe dig via hypnose og NLP-terapi.

Læs mere

NLP

Neuro Lingvistisk Programmering (modellering af kompetence og dygtighed).
NLP-terapi fokuserer på målet og de ressourcer, der skal til for at nå målet.
Mange NLP-metoder kan med stor fordel anvendes i hypnotisk tilstand, da deres effektivitet forstærkes i trancetilstand. 

Læs mere

Clairvoyance

Jeg spørger ind til de spørgsmål jeg har fået stillet af klienten og ser symboler, som jeg spørger yderligere ind til og tolker. 

Til sidst samler jeg op på de forskellige ting som er kommet til mig, så klienten føler at de får nogle konkrete råd med, de kan arbejde videre med.

Læs mere

EFT (Emotional Freedom Technique)

EFT er let at anvende og derfor også et rigtig godt selvhjælpsværktøj – følelsen at man også kan tage ansvar og hånd om sig selv er en fantastisk del af behandlingen. Få hjælp til hvor de grundlæggende problemer ligger, få klarlagt blokeringen, og lær hvordan man ”tapper” på energibanernes punkter.

Læs mere

Spiritualitet

Terapi ifht traumer, kreative evner, opløsning af karmisk skyld/gæld, ændring af tidligere-liv-kontrakter, psykisk beskyttelse, spirituel integration.

Læs mere

Massage

En blanding af dybdegående og blid velværemassage.Derudover er massagen fantastisk i forhold til: at stimulere blod­cirkulationen, nedbryde og udskille affaldsstoffer, smidiggøre musklerne, fjerne spændinger og modvirke stress.

Læs mere

Kontakt

Adresse

Strandvejen 189
2900 Hellerup

Behandlingstider efter aftale

typisk 8:00 - 16:00
evt. weekend: 10:00 - 16:00

“en virkelig personlig, øjenåbnende og inspirerende session”

Jeg havde en virkelig personlig, øjenåbnende og inspirerende session hos Maria. Jeg fik sat ord på nogle ting, som jeg sagtens kunne genkende i mig selv, og som var meget bekræftende og godt at høre blive sagt højt og få sat i system. Hun gav mig desuden nogle virkelig gode råd til, hvordan jeg bedst udfylder mit eget potentiale. Jeg har sessionen på en lydfil, og jeg kommer helt sikkert til at lytte til den, hvis og når jeg føler, at jeg er faret en smule vild i livet og mig selv.

– Julie

“giver en redskaber til hvordan man skal få realiseret sine mål”

Min oplevelse hos Maria var virkelig god. For det første var det behageligt og meget hjemligt at komme hos Maria, idet hun tog så godt imod mig. Derudover var clairvoyancen utrolig lærerig og spændende, Maria er utrolig dygtig til sit arbejde, samtidigt med, at hun også giver en redskaber til hvordan man skal få realiseret sine mål. Jeg er utrolig glad for, at jeg valgte Maria, og jeg glæder mig til at skulle tilbage. 


– Nicoline