NLP terapi

Har du et ønske om at lave om på gamle vaner, fremme indre ressourcer, få styrket dit selvværd, visualisering, kreativ tænkning, fjerne fobier eller traumer, eller hvis du gerne vil af med gamle mønstre såsom vrede, negativitet, hidsighed, underdanighed etc. så kan jeg hjælpe dig – via hypnose og NLP terapi

Historisk forord omkring NLP

NLP betyder:

Neuro – Fordi vi opfatter verden via sanserne og nervesystemet.

Lingvistisk – Fordi vi tænker og udtrykker os via sproget: ord, kropssprog m.m.

Programmering– Fordi vi bearbejder og strukturer vores indtryk og påvirkninger og desuden rummer tillærte mønstre.

I søgen efter effektive kommunikations – og terapiteknikker. Startede Richard Bandler (computerprogramør) og John Grinder (Sprogprofessor) i 1972 med at studere en berømt familieterapeut der hed Virginia Satir og gestaltterapi.
Et par år efter studerede de hypnoterapeuten Milton Erickson intensivt.

De fandt ud af at ved at anvende de samme strategier, som de havde afdækket hos Milton Erickson og andre terapeuter. Kunne de opnå de samme resultater som de dygtige terapeuter og de kunne også lære strategien videre til andre.
Derudfra skabte Bandler og Ginder modeller og strategier for kommunikation og adfærd. De havde skabt grundlaget for det de kaldte Neuro Lingvistisk Programmering (modellering af kompetence og dygtighed).


NLP-psykologi fokuserer på målet og de ressourcer, der skal til for at nå målet. Mange NLP-metoder kan med stor fordel anvendes i hypnotisk tilstand, da deres effektivitet forstærkes i trancetilstand.

Eksempler på NLP-forudsætninger

1. Respekt for andres model af verdenen
Man skal acceptere at andre mennesker, ser tingene på en anden måde end en selv. Folk kan have oplevet forskellige ting og holdninger i deres liv, som forsager at de anskuer livet som de gør. Men man skal huske at deres oplevelser af verdenen er lige så rigtigt som din. Man kan måske ikke blive enige og forstå det. Men derfor er det også virkeligt vigtigt at kunne acceptere det.

2. Der er en positiv hensigt bag enhver form for adfærd:
Der er altid en dybere mening og noget positivt der at ligge til grund for hvorfor folk handler som de gør. Selvom det på ingen måde i første omgang virker indlysende.

Eks: En kvinde har hovedpine og bliver nødt til at gå i seng. Den positive hensigt kan være at hun får ro og fred fra mand og børn et stykke tid.

3. Mennesker har alle de ressourcer, de har brug for, for at nå deres mål
Det vil sige at alle mennesker kan nå deres mål. De skal bare have hjælp til at finde deres ressourcer i deres indre. Så de selv kan finde dem frem og bruge dem.

NLP terapi, ca. 1 time 990 kr.
NLP terapi,
ca. 1 time
990 kr.

Adresse

Strandvejen 189
2900 Hellerup

Behandlingstider efter aftale

Man-fre 8:00 - 16:00
Undtagelsesvist weekend 

“jeg havde en rigtig god oplevelse med det, og det er helt sikkert noget jeg vil gøre igen”

Mit navn er Alma og jeg er 19 år gammel. Jeg havde haft det svært i et stykke tid og havde prøvet forskellige løsninger såsom psykolog. Dog var det ikke noget der hjalp mig, så derfor valgte jeg at prøve clairvoyant, til start var jeg ret skeptisk overfor det, men efter jeg havde været hos Maria, endte det med at hjælpe mig en hel del, jeg havde en rigtig god oplevelse med det, og det er helt sikkert noget jeg vil gøre igen.

Mvh Alma❤️

“Mine varmeste anbefalinger”

Jeg var til clairvoyance hos Maria Louise, og da jeg gik derfra følte jeg mig helt lettet. Som om der var fjernet en sten fra mit bryst. Jeg havde en masse forvirring om, hvilken retning jeg skulle med mit liv, og især efter en svær periode med udbrændthed. Men nu føles det hele klokkeklart, og jeg har endda fået ekstra energi og gnist på mine projekter, som jeg allerede er i fuld gang med at føre ud i livet. Jeg har anbefalet Maria Louise til flere i mit netværk nu, og det er ikke sidste gang, jeg søger hjælp og spirituel vejledning her. Mine varmeste anbefalinger ☺️

– Vickie, 30

“en virkelig personlig, øjenåbnende og inspirerende session”

Jeg havde en virkelig personlig, øjenåbnende og inspirerende session hos Maria. Jeg fik sat ord på nogle ting, som jeg sagtens kunne genkende i mig selv, og som var meget bekræftende og godt at høre blive sagt højt og få sat i system. Hun gav mig desuden nogle virkelig gode råd til, hvordan jeg bedst udfylder mit eget potentiale. Jeg har sessionen på en lydfil, og jeg kommer helt sikkert til at lytte til den, hvis og når jeg føler, at jeg er faret en smule vild i livet og mig selv.

– Julie

“giver en redskaber til hvordan man skal få realiseret sine mål”

Min oplevelse hos Maria var virkelig god. For det første var det behageligt og meget hjemligt at komme hos Maria, idet hun tog så godt imod mig. Derudover var clairvoyancen utrolig lærerig og spændende, Maria er utrolig dygtig til sit arbejde, samtidigt med, at hun også giver en redskaber til hvordan man skal få realiseret sine mål. Jeg er utrolig glad for, at jeg valgte Maria, og jeg glæder mig til at skulle tilbage. 

– Nicoline