Clairvoyance

Clairvoyance betyder klarsyn. Klarhørelse og klarfølelse er også udtryk for clairvoyance.

Mine clairvoyancer foregår på denne måde:

Enten kommer vedkommende hos mig personligt, eller også stiller jeg ind på vedkommende uden personen er til stede (en fjern-clairvoyance, hvor det bliver optaget på lydfil, som efterfølgende bliver sendt til vedkommende).

Hvis vedkommende kommer hos mig personligt, beder jeg personen om at stille mig sine spørgsmål. Hvis personen får lavet en fjern clairvoyance, beder jeg personen om at sende mig sine spørgsmål til mig på skrift.

Jeg starter med at vende blikket indad imens jeg tænker på det menneske jeg skal stille ind på.

Mange gange begynder mine symboler allerede at komme til mig under disse indledende øvelser.

Jeg spørger så ind til de spørgsmål jeg har fået stillet af personen.

Igen ser jeg symboler som jeg spørger yderligere ind til og tolker.

Det kan være der bliver vist mig bogtitler eller lister over ting (eks. skyggearbejde) man kan gøre for at komme videre med sit liv.

Til sidst samler jeg op på de forskellige ting som er kommet til mig, så vedkommene føler at de får nogle konkrete råd med, de kan arbejde videre med.

Det er vigtigt at sige at de ting som jeg kommer med, kan være en hjælp på vejen. Men det er helt op til personen at handle på egne vegne og tage det fulde ansvar for sit eget liv.

OBS. Jeg stiller kun ind på vedkommende og hverken ind på personens partner, børn, familiemedlemmer eller venner. Da det I min verden er moralsk og etisk forkert.

Kontakt

Adresse

Strandvejen 189
2900 Hellerup

Behandlingstider efter aftale

typisk 8:00 - 16:00
evt. weekend: 10:00 - 16:00

“en virkelig personlig, øjenåbnende og inspirerende session”

Jeg havde en virkelig personlig, øjenåbnende og inspirerende session hos Maria. Jeg fik sat ord på nogle ting, som jeg sagtens kunne genkende i mig selv, og som var meget bekræftende og godt at høre blive sagt højt og få sat i system. Hun gav mig desuden nogle virkelig gode råd til, hvordan jeg bedst udfylder mit eget potentiale. Jeg har sessionen på en lydfil, og jeg kommer helt sikkert til at lytte til den, hvis og når jeg føler, at jeg er faret en smule vild i livet og mig selv.

– Julie

“giver en redskaber til hvordan man skal få realiseret sine mål”

Min oplevelse hos Maria var virkelig god. For det første var det behageligt og meget hjemligt at komme hos Maria, idet hun tog så godt imod mig. Derudover var clairvoyancen utrolig lærerig og spændende, Maria er utrolig dygtig til sit arbejde, samtidigt med, at hun også giver en redskaber til hvordan man skal få realiseret sine mål. Jeg er utrolig glad for, at jeg valgte Maria, og jeg glæder mig til at skulle tilbage. 


– Nicoline