Clairvoyance

Clairvoyance betyder klarsyn. Klarhørelse og klarfølelse er også udtryk for clairvoyance.

Mine clairvoyancer foregår på denne måde:

Enten kommer du hos mig personligt, eller også stiller jeg ind på dig uden du er til stede (en fjern-clairvoyance, hvor det bliver optaget på lydfil, som efterfølgende bliver sendt til dig).

Hvis du kommer hos mig personligt, beder jeg dig om at stille mig dine spørgsmål. Hvis du får lavet en fjern-clairvoyance, beder jeg dig om at sende dine spørgsmål til på e-mail.

Jeg starter med at vende blikket indad imens jeg tænker på dig. Mange gange begynder mine symboler allerede at komme til mig under disse indledende øvelser.

Jeg spørger så ind til de spørgsmål jeg har fået stillet af dig. Igen ser jeg symboler som jeg spørger yderligere ind til og tolker. Det kan være der bliver vist mig bogtitler eller lister over ting (eks. skyggearbejde) du kan gøre for at komme videre med dit liv.

Til sidst samler jeg op på det, som er kommet til mig, så du får nogle konkrete råd med, du kan arbejde videre med.

Det er vigtigt at sige at de ting som jeg kommer med, kan være en hjælp på vejen. Men det er helt op til dig at handle på egne vegne og tage det fulde ansvar for dit eget liv.

PS: Jeg laver ikke afdøde-kontakt. Og jeg stiller ikke ind på andre i dit liv, men på dig. Jeg ‘forudser’ ikke nødvendigvis din skæbne, men hjælper med at se hvad du kan gøre for at komme derhen hvor du vil.

Alm. clairvoyance, ca. 45 min. 770 kr.
Fjern clairvoyance incl. lydfil, ca. 20 min. 440 kr.
Alm. clairvoyance,
ca. 45 min.
770 kr.
Fjern clairvoyance incl. lydfil,
ca. 20 min.
440 kr.

Adresse

Strandvejen 189
2900 Hellerup

Behandlingstider efter aftale

Man-fre 8:00 - 16:00
Undtagelsesvist weekend 

“jeg havde en rigtig god oplevelse med det, og det er helt sikkert noget jeg vil gøre igen”

Mit navn er Alma og jeg er 19 år gammel. Jeg havde haft det svært i et stykke tid og havde prøvet forskellige løsninger såsom psykolog. Dog var det ikke noget der hjalp mig, så derfor valgte jeg at prøve clairvoyant, til start var jeg ret skeptisk overfor det, men efter jeg havde været hos Maria, endte det med at hjælpe mig en hel del, jeg havde en rigtig god oplevelse med det, og det er helt sikkert noget jeg vil gøre igen.

Mvh Alma❤️

“Mine varmeste anbefalinger”

Jeg var til clairvoyance hos Maria Louise, og da jeg gik derfra følte jeg mig helt lettet. Som om der var fjernet en sten fra mit bryst. Jeg havde en masse forvirring om, hvilken retning jeg skulle med mit liv, og især efter en svær periode med udbrændthed. Men nu føles det hele klokkeklart, og jeg har endda fået ekstra energi og gnist på mine projekter, som jeg allerede er i fuld gang med at føre ud i livet. Jeg har anbefalet Maria Louise til flere i mit netværk nu, og det er ikke sidste gang, jeg søger hjælp og spirituel vejledning her. Mine varmeste anbefalinger ☺️

– Vickie, 30

“en virkelig personlig, øjenåbnende og inspirerende session”

Jeg havde en virkelig personlig, øjenåbnende og inspirerende session hos Maria. Jeg fik sat ord på nogle ting, som jeg sagtens kunne genkende i mig selv, og som var meget bekræftende og godt at høre blive sagt højt og få sat i system. Hun gav mig desuden nogle virkelig gode råd til, hvordan jeg bedst udfylder mit eget potentiale. Jeg har sessionen på en lydfil, og jeg kommer helt sikkert til at lytte til den, hvis og når jeg føler, at jeg er faret en smule vild i livet og mig selv.

– Julie

“giver en redskaber til hvordan man skal få realiseret sine mål”

Min oplevelse hos Maria var virkelig god. For det første var det behageligt og meget hjemligt at komme hos Maria, idet hun tog så godt imod mig. Derudover var clairvoyancen utrolig lærerig og spændende, Maria er utrolig dygtig til sit arbejde, samtidigt med, at hun også giver en redskaber til hvordan man skal få realiseret sine mål. Jeg er utrolig glad for, at jeg valgte Maria, og jeg glæder mig til at skulle tilbage. 

– Nicoline