Maria Louise Bogs

Jeg har en varm imødekommende personlighed og er dygtig til at lytte og “spore” mig ind på folks ønsker og behov. Det gør at mennesker føler sig trygge i mit selskab og hurtigt åbner sig op for mig.

Jeg elsker at arbejde som terapeut indenfor psyke og sjæl. Hypnose og NLP er så effektive redskaber, der har hjulpet mig til at lave kvantespring i mit eget liv. Når jeg kan “give det videre” til andre, så er det vidunderligt.

Som person minder jeg nok om Mary Poppins, blandet med Rose fra ”Afdeling Q” (Carl Mørk), og Annika Aakjær, så det siger vel alt, omsorgsfuld, dybdeborende og humoristisk.

Oprindeligt er jeg uddannet kjoleskrædder. Senere tog jeg en Clairvoyanceuddannelse, derefter et Healingsmassage Grundkursus og derefter uddannelsen som Psykoterapeut indenfor hypnose og NLP.

Personlige kompetencer

Kommunikation og observering
• Er god til personlige samtaler, videreformidle informationer til andre, så budskabet går klart og tydeligt igennem, kan kommunikere med alle typer af mennesker både verbalt og nonverbalt.

• God til at gøre svært stof forståeligt, så alle kan følge med, jeg kan matche andre mennesker og få åbnet op.

• God til at observere mennesker og situationer fra et enkelt mønster til en større helhed.

Personlige kompetencer:
• Åben, ærlig, forstående, lyttende, reflekterende, analyserende og tidlidsvækkende.

• Imødekommende, empatisk, omsorgsfuld, rummelig, tidlidsvækkende og god til at sætte grænser.

• Selvironisk, humoristisk, smittende positivt humør og med god selvindsigt.

• Jeg er som sagt, nok lidt af en Mary Poppins, en der dukker op i ens liv når man mindst forventer det, men hvor man har allermest brug for hjælp.

Professionelle kompetencer – psyke, sjæl og krop

Hypnose, NLP og samtaleterapi:

 • Hypnose
 • NLP
 • EFT
 • Samtaleterapi
 • Fobier
 • Traumebehandling
 • PTSD
 • Smertelindring
 • Relationer
 • Frigørelse fra afhængighed
 • Regression
 • Familieopstilling
 • Skyggesider (Jung)
 • Kærlighedssprog

Clairvoyance – udvidet intuition:

 • Besvarelse af alle typer af personlige spørgsmål
 • Ser de blokeringer der kan være
 • Ser de udviklingsmuligheder der er
 • Konkrete svar på hvordan der kan handles på områderne
 • Stiller ikke ind på andre end vedkommene selv
 • Det bliver optaget på lydfiler, så man har det efterfølgende

Massage:

 • Fysiurgisk massage (alm. krops massage opløser fysiske spændinger)
 • Healings massage (mærker hvor der er energimæssige blokeringer)

Andre typer af behandlinger:

Sindsro:

 • Klienten aktiverer sin egen iboende indre ro, via min ro
 • Har stor positiv effekt på: Stress, søvnløshed samt tankemylder
 • Det er også godt til mennesker med kraftige psykiske ubalancer

Buddhi:

 • Buddhibehandling har intet med filosofien ”Buddhisme” at gøre
 • Det er en teknik der renser de enkelte chakraer indefra
 • Behandlingen gør at du kommer mere i kontakt med dit indre lys

Uddannelser & kurser

Uddannelser:

2008-2013 Hypnoseskolen:
2013 Hypnose Psykoterapeut:
Projekt: Voksne børn af alkoholikere
2009 NLP Master Practitioner
2009 Master Hypnoterapeut
2008 NLP Practitioner
2008 Hypnotisør og Hypnoterapeut

2006-2007 Clairvoyanceskolen: Clairvoyance uddannelse
1992-1993 Gentofte massage skole: Fysiurgisk massør

Kurser:

2020-2022 Healerskolen:
2021 Sindsro
2020 Buddhi

2008-2013 Hypnoseskolen:
2013 EFT og hypnose
2012 Hypnose og familieopstillinger
2011 Transpersonlig hypnoterapi og dybdepsykologi
2011 Hypnose og spiritualitet 2
2011 Essensforvandling
2011 Sundhedslovgivning og klinikvejledning
2010 Avanceret analytisk hypnoterapi
2009 Hypnose med børn
2009 Hypnose og spiritualitet 1

2007-2008 Kilden:
2008 Frigørende massage
2008 Massage og psykiske strømme
2008 Massage og chakra
2007-2008 Healings massage Grundkursus

Adresse

Strandvejen 189
2900 Hellerup

Behandlingstider efter aftale

Man-fre 8:00 - 16:00
Undtagelsesvist weekend 

“jeg havde en rigtig god oplevelse med det, og det er helt sikkert noget jeg vil gøre igen”

Mit navn er Alma og jeg er 19 år gammel. Jeg havde haft det svært i et stykke tid og havde prøvet forskellige løsninger såsom psykolog. Dog var det ikke noget der hjalp mig, så derfor valgte jeg at prøve clairvoyant, til start var jeg ret skeptisk overfor det, men efter jeg havde været hos Maria, endte det med at hjælpe mig en hel del, jeg havde en rigtig god oplevelse med det, og det er helt sikkert noget jeg vil gøre igen.

Mvh Alma❤️

“Mine varmeste anbefalinger”

Jeg var til clairvoyance hos Maria Louise, og da jeg gik derfra følte jeg mig helt lettet. Som om der var fjernet en sten fra mit bryst. Jeg havde en masse forvirring om, hvilken retning jeg skulle med mit liv, og især efter en svær periode med udbrændthed. Men nu føles det hele klokkeklart, og jeg har endda fået ekstra energi og gnist på mine projekter, som jeg allerede er i fuld gang med at føre ud i livet. Jeg har anbefalet Maria Louise til flere i mit netværk nu, og det er ikke sidste gang, jeg søger hjælp og spirituel vejledning her. Mine varmeste anbefalinger ☺️

– Vickie, 30

“en virkelig personlig, øjenåbnende og inspirerende session”

Jeg havde en virkelig personlig, øjenåbnende og inspirerende session hos Maria. Jeg fik sat ord på nogle ting, som jeg sagtens kunne genkende i mig selv, og som var meget bekræftende og godt at høre blive sagt højt og få sat i system. Hun gav mig desuden nogle virkelig gode råd til, hvordan jeg bedst udfylder mit eget potentiale. Jeg har sessionen på en lydfil, og jeg kommer helt sikkert til at lytte til den, hvis og når jeg føler, at jeg er faret en smule vild i livet og mig selv.

– Julie

“giver en redskaber til hvordan man skal få realiseret sine mål”

Min oplevelse hos Maria var virkelig god. For det første var det behageligt og meget hjemligt at komme hos Maria, idet hun tog så godt imod mig. Derudover var clairvoyancen utrolig lærerig og spændende, Maria er utrolig dygtig til sit arbejde, samtidigt med, at hun også giver en redskaber til hvordan man skal få realiseret sine mål. Jeg er utrolig glad for, at jeg valgte Maria, og jeg glæder mig til at skulle tilbage. 

– Nicoline