Spiritualitet

Spiritualitet – det åndelige

Jeg arbejder med:

Regression til tidligere liv:
Kan bruges til at få en fantastisk og indsigtsfuld oplevelse og på mere terapeutisk vis som f.eks.

Terapi med traumer.
Kreative evner.
Opløsning af karmisk skyld/gæld.
Ændring af tidligere-liv-kontrakter.
Psykisk beskyttelse.
Spirituel integration.
Ect.

Regression til livet mellem livene:
Kan bruges til at få en fantastisk og indsigtsfuld oplevelse og på mere terapeutisk vis som f.eks.

Overgang fra døden til sjæleplanet.
Møde med åndelige vejleder.
Aktivitet på sjæleplanet.
Livs og kropsudvælgelse.

Transpersonlig hypnoterapi og dybdepsykologi:
Ordet ”Trans” kommer af latin og betyder: på den anden side eller hinsides.
Det vil sige interessen i at finde og integrere de aspekter af vores liv, der ligger udenfor det almindelige liv. Det handler om menneskets spirituelle dimensioner.

Kan også bruges til:
Skygge arbejde
Arketyper
Symboler
Chakrasystemet
Meditation

Drømmetydning

Spirituel session, ca. 3 timer 2.220 kr.
Spirituel session, ca. 3 timer 2.220 kr.

Adresse

Strandvejen 189
2900 Hellerup

Behandlingstider efter aftale

Man-fre 8:00 - 16:00
Undtagelsesvist weekend 

“jeg havde en rigtig god oplevelse med det, og det er helt sikkert noget jeg vil gøre igen”

Mit navn er Alma og jeg er 19 år gammel. Jeg havde haft det svært i et stykke tid og havde prøvet forskellige løsninger såsom psykolog. Dog var det ikke noget der hjalp mig, så derfor valgte jeg at prøve clairvoyant, til start var jeg ret skeptisk overfor det, men efter jeg havde været hos Maria, endte det med at hjælpe mig en hel del, jeg havde en rigtig god oplevelse med det, og det er helt sikkert noget jeg vil gøre igen.

Mvh Alma❤️

“Mine varmeste anbefalinger”

Jeg var til clairvoyance hos Maria Louise, og da jeg gik derfra følte jeg mig helt lettet. Som om der var fjernet en sten fra mit bryst. Jeg havde en masse forvirring om, hvilken retning jeg skulle med mit liv, og især efter en svær periode med udbrændthed. Men nu føles det hele klokkeklart, og jeg har endda fået ekstra energi og gnist på mine projekter, som jeg allerede er i fuld gang med at føre ud i livet. Jeg har anbefalet Maria Louise til flere i mit netværk nu, og det er ikke sidste gang, jeg søger hjælp og spirituel vejledning her. Mine varmeste anbefalinger ☺️

– Vickie, 30

“en virkelig personlig, øjenåbnende og inspirerende session”

Jeg havde en virkelig personlig, øjenåbnende og inspirerende session hos Maria. Jeg fik sat ord på nogle ting, som jeg sagtens kunne genkende i mig selv, og som var meget bekræftende og godt at høre blive sagt højt og få sat i system. Hun gav mig desuden nogle virkelig gode råd til, hvordan jeg bedst udfylder mit eget potentiale. Jeg har sessionen på en lydfil, og jeg kommer helt sikkert til at lytte til den, hvis og når jeg føler, at jeg er faret en smule vild i livet og mig selv.

– Julie

“giver en redskaber til hvordan man skal få realiseret sine mål”

Min oplevelse hos Maria var virkelig god. For det første var det behageligt og meget hjemligt at komme hos Maria, idet hun tog så godt imod mig. Derudover var clairvoyancen utrolig lærerig og spændende, Maria er utrolig dygtig til sit arbejde, samtidigt med, at hun også giver en redskaber til hvordan man skal få realiseret sine mål. Jeg er utrolig glad for, at jeg valgte Maria, og jeg glæder mig til at skulle tilbage. 

– Nicoline